Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

CIASTKARSTWO: Podręcznik technologii dla ZSZ

Wydanie VIII [poprawione] z 1991 r.

Wydawnictwo: Szkolne i Pedagogiczne [WSiP]
Miejsce i rok: Warszawa 1991
Wydanie: ósme [poprawione]

Cena: 14.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
428
Format:
146 x 204 mm
ISBN:
83-02-02038-9
Stan:

dobry, okładka z niedużymi otarciami, przyżółćeniami, naklejoną z tyłu starą ceną i podklejonymi tworzywem sztucznym rogami, na okładce wewnątrz oraz pierwszej i ostatniej kartce niewielkie odbite ślady po dawnej tasmie klejącej, lekko pożółkły papier


Dodatkowe informacje:

SPIS TREŚCI - główne rozdziały:

  1. Wiadomości wstępne
  2. Klasyfikacja wyrobów ciastkarskich
  3. Ciasta
  4. Kremy
  5. Masy
  6. Półprodukty ciastkarskie różne
  7. Zdobienie i dekorowanie wyrobów ciastkarskich
  8. Ocena jakościowa wyrobów ciastkarskich
  9. Wyroby z ciasta drożdżowego
  10. Wyroby z ciasta francuskiego
  11. Wyroby z ciasta kruchego
  12. Wyroby z ciasta biszkoptowego
  13. Wyroby z ciasta biszkoptowotłuszczowego
  14. Wyroby z ciasta parzonego
  15. Wyroby bezowe
  16. Wyroby z ciasta zbijanego, łączonego i obgotowywanego
  17. Wyroby orzechowe, migdałowe i kokosowe
  18. Wyroby ciastkarskie różne
  19. Torty i mazurki
  20. Pierniki
  21. Wafle
  22. Lody
  23. Mechanizacja produkcji ciastkarskiej
  24. Wartość odżywcza wyrobów ciastkarskich
  25. Przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich
© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.246 sek.