Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

WĘDZENIE ORAZ DOMOWY WYRÓB WĘDLIN

Wydanie z 2012 r.

Autorzy:

Gahm, Bernhard

Wydawnictwo: REa
Miejsce i rok: Warszawa 2012
Wydanie: brak informacji

Cena: 12.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Przekład:
Renata Mac
Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
128
Format:
166 x 236 mm
ISBN:
978-83-7544-548-0
Stan:

dobry, okładka z niedużymi otarciami, zarysowaniami i przygięciami, brak płyty CD oryginalnie dołączonej do wydawnictwa


Dodatkowe informacje:

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

  • informacje na temat urządzeń i dodatków,
  • dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
  • wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
  • porady pozwalające unikać błędów.

[Rea, 2012]

© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.24 sek.