Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

PŁETWA REKINA I SYCZUAŃSKI PIEPRZ: Słodko-kwaśny pamiętnik kulinarny z Chin

Wydanie z 2011 r.

Autorzy:

Dunlop, Fuchsia

Wydawnictwo: Świat Książki
Miejsce i rok: Warszawa 2011
Wydanie: brak informacji

Cena: 9.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Przekład:
Joanna Hryniewska
Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
352
Format:
146 x 206 mm
ISBN:
978-83-247-2377-5
Stan:

dobry, okładka z niedużymi otarciami i przygięciami, na grzbiecie ślady czytania, lekko przybrudzony blok książki, kilka kartek z minimalnym przymarszczeniem


Dodatkowe informacje:

Oto opowieść młodej Brytyjki, która wyjechała do Chin uczyć się języka, ale miłość do jedzenia powiodła ją zupełnie inną ścieżką...

W tym niezwykłym słodko-kwaśnym pamiętniku autorka opisuje Chiny i tamtejszą kuchnię, prowadzi czytelnika przez tętniące życiem targi Syczuanu, monotonne krajobrazy północnego Gansu, oazy na pustyni Xinjiangu i czarowne zabytki Yangzhou.

[Świat Książki, 2011]

© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.213 sek.