Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

RYBY I OWOCE MORZA

Wydanie I z 2007 r. * Twarda oprawa

Autorzy:

Teubner

Wydawnictwo: Teubner
Miejsce i rok: Monachium 2007
Wydanie: pierwsze

Cena: 89.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Przekład:
Anna Ferdek, Maria Mikołajczak, Marek Byczyński, Adam Peszke
Oprawa:
twarda bez obwoluty + kartonowe etui
Ilość stron:
320
Format:
232 x 300 mm
ISBN:
978-3-8338-1094-7
Stan:

bardzo dobry, etui z niewielkimi otarciami i zarysowaniami


Dodatkowe informacje:

Ryby i owoce morza wymagają specjalnego procesu przetwórczego oraz przygotowania.

Niniejsza książka informuje - nie tylko mistrzów kulinarnych, ale również amatorów domowych przysmaków - o najważniejszych gatunkach ryb słodkowodnych i morskich. Aby móc w pełni rozkoszować się smakiem ryb, trzeba najpierw poznać tajniki właściwego ich przyrządzania. Nie wystarczy tu tylko talent - niezbędne są również rzeczowe wskazówki specjalistów. Serie zdjęć w przystępny sposób pokazują, jak krok po kroku oskrobać, wypatroszyć i pokroić ryby różnych gatunków.

Owoce morza to chyba najwykwintniejsze specjały, jakie oferują nam morza i oceany. Miękkie wnętrze tych morskich smakołyków często kryje się pod skorupą, muszlą lub pancerzem.

Ta niezwykła książka nie tylko uczy rozróżniać langusty od krewetek, gambas czy scampi, ale także pomaga uzyskać praktyczne informacje na temat ich zakupu, trwałości czy sposobu przechowywania. Piękne fotografie szczegółowo ilustrują, jak rozciąć homary i raki, otworzyć ostrygi czy pokroić krewetki.

[Teubner, 2007]

© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.223 sek.