Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

PRODUKCJA SERÓW TWARDYCH

Wydanie z 1966 r. * Seria - Biblioteczka Majstra Mleczarskiego * Nakład - 3 300 + 100 egzemplarzy

Wydawnictwo: CRS
Miejsce i rok: Warszawa 1966
Wydanie: brak informacji

Cena: 39.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Seria:
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
104
Format:
121 x 171 mm
Stan:

dobry, okładka z niedużymi zarysowaniami i przygięciami,blok książki minimalnie przybrudzony, trochę pożółkły papier, na stronie tytułowej dawna pieczątka własnościowa


Dodatkowe informacje:

SPIS TREŚCI - główne rozdziały:

  1. Wiadomości ogólne
  2. Warunki organizacyjno-techniczne wyrobu serów twardych
  3. Surowiec i materiały pomocnicze do produkcji serów twardych
  4. Technologia produkcji serów twardych podpuszczkowych
  5. Wymiary serów
  6. Wydatek i projektowanie norm zużycia
  7. Ocena i wymagania jakościowe w stosunku do serów twardych
  8. Higiena produkcji serów
© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.228 sek.