Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

CO DZISIAJ JEŚĆ I JAK GOTOWAĆ

Reprint wydania II z 1942 r.

Autorzy:

Halska, M.

Wydawnictwo: Punkt
Miejsce i rok: Warszawa 1990
Wydanie: reprint

Cena: 9.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
212
Format:
142 x 202 mm
Stan:

bardzo dobry


Dodatkowe informacje:

Reprint wydania II Gebethnera i Wolffa, Warszawa 1942.

* * * * * * *

SPIS TREŚCI - główne rozdziały:

  1. Cel i zadanie niniejszej książki
  2. Zupy
  3. Potrawy jednogarnkowe
  4. Dodatki do zup i zakąski
  5. Smarowidła na chleb
  6. Sałaty i sałatki
  7. Sałatki różne
  8. Sałaty zielone
  9. Napoje
  10. Sosy
  11. Mięso. Podroby
  12. Wołowina
  13. Konina
  14. Cielęcina
  15. Wieprzowina
  16. Baranina
  17. Drób
  18. Ryby
  19. Jarzyny
  20. Potrawy mączne i potrawy z kaszy
  21. Leguminy słodkie i ciastka
  22. Ciasto i ciastka
  23. Marmolady
  • Zapasy
  • Potrawy gotowe w domu
  • Potrawy w czasie najkrótszym
  • Czego w gospodarstwie nie należy wyrzucać
© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.209 sek.