(0 szt)
zł
zobacz koszyk
dobry, okładka z niewielkimi otarciami, zarysowaniami, niedużym zadarciem na górnej krawędzi z tyłu i trochę ubitymi krawędziami grzbietu (dolną i górną) oraz jednym rogiem, na bloku książki nieduże ślady czytania i przybrudzenia
Przekazujemy Państwu najnowszą wersję Szkoły gotowania dra Oetkera. Pierwowzór pojawiłł się w 1912 roku i stale był aktualizowany. To właśnie zdecydowało o sukcesie tego poradnika sztuki kulinarnej. Idealny da wszystkich, którzy lubią gotować bez większego wysiłku. Wszystkie przepisy zostały jasno i przejrzyście ułożone; z gwarancją powodzenia można z nich korzystać, gdyż zostały wcześniej sprawdzone.
14 rozdziałów - każdy z poradnikiem, 450 kolorowych, ciekawych zdjęć prezentujących m. in. etapy przygotowania potraw, czynią z tej książki podręcznik, z którego można korzystać codziennie, przygotowując: zupy, sosy, mięso, dziczyznę i drób, ryby, dania jednogarnkowe, warzywa, ziemniaki, ryż i makarony, zapiekanki, sałatki i surówki, potrawy z jajek, desery i przekąski.
[Muza, 1996]