Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

OFERTA NIEAKTUALNA

Książka została już kupiona.
Pozycja niedostępna.

TAJEMNICE DOBREJ KUCHNI

Wydanie z 1996 r. * Twarda oprawa

Autorzy:

Gerer, Reinhard

Wydawnictwo: Świat Książki
Miejsce i rok: Warszawa 1996
Wydanie: brak informacji

Cena: 12.00 PLN

Książka została już zakupiona.


Przekład:
Dorota Domagała
Oprawa:
twarda bez obwoluty
Ilość stron:
144
Format:
130 x 204 mm
ISBN:
83-7129-879-X
Stan:

dobry, okładka z minimalnymi otarciami i zarysowaniami, lekko przybrudzony blok książki


Dodatkowe informacje:

Nie znajdziesz tego w żadnej książce kucharskiej.

Wskazówki do codziennego użytku notowała Conny Bischofberger.

* * * * * * *

Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowały żywy kolor, a wołowina z cebulą była miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj hasło naleśniki. Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdź po prostu odpowiednie hasło, np. sól, przyprawy itp.

Male triki- wielka kuchnia.

[Świat Książki, 2007]

© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.25 sek.