UWAGA ✔️ Zmiana godzin otwarcia ✔️ Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 👍
UWAGA ✔️ Zmiana godzin otwarcia ✔️ Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 👍
Wydawnictwo: Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych
Miejsce i rok: Warszawa 1985
Wydanie: drugie
Cena: 9.00 PLN
Książka została już zakupiona.
Ilustracje:
Julita Gadomska
Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
276
Format:
120 x 192 mm
ISBN:
8320202787
Stan:
dobry, okładka z niewielkimi otarciami i przygięciami rogów, blok książki trochę przybrudzony
Dodatkowe informacje:
SPIS TREŚCI - główne rozdziały:
Przedmowa
Wiedza pomaga w żywieniu
Potrawy półmięsne i bezmięsne
- Przykładowe propozycje obiadów i kolacji
- Jak gotować, czyli sposoby przyrządzania potraw bezmięsnych i półmięsnych
- Potrawy z jaj
- Potrawy z ryb morskich i słodkowodnych
- Potrawy półmięsne
- Sosy
Skorowidz potraw
Twój koszyk
Aby dokonać zakupów proszę się zalogować.
Wyszukiwarka
Nowości
Myśliwiec, Dawid PRZEPIS NA CZŁOWIEKA, czyli krótki wstęp do odpowiedzi na pytanie: Dlaczego jesteśmy, jacy jesteśmy [autograf] Cena: 49.00 zł