(0 szt)
zł
zobacz koszyk
bardzo dobry, okładka z minimalnymi przygięciami rogów, niewielkim śladem po odklejonej z tyłu starej cenie oraz z dawnym exlibrisem od wewnątrz
Książka przeznaczona jest dla osób profesjonalnie związanych z tak zwaną gastronomią, od dyrektorów sieci barów i restauratorów po szeregowych pracowników . Każdy, kto kiedykolwiek pracował w restauracji, odkryje w moim tekście nostalgiczne nuty i prowokacyjne tezy. Pozycja ta otworzy oczy wszystkim, którzy jadają w restauracjach. Nauczyciele i instruktorzy mogą wykorzystać ją jako materiał do dyskusji na zajęciach. Fachowcom umożliwi zrozumienie mechanizmów amerykańskiego zarządzania...
Jest to niezbędna pozycja w biblioteczce każdego, kto chce prowadzić restaurację i powinna stanowić lekturę obowiązkową każdego studenta uczącego się zarządzania restauracjami...
[Wiedza i Życie, 2000]