Antykwariat NWS

(0 szt) zł
zobacz koszyk


opcje zaawansowane
zaloguj się | nie masz jeszcze konta?
🟤🟤 Serdecznie zapraszamy do osobistego obejrzenia naszej oferty w antykwariacie w Krakowie, w starej części Nowej Huty - na os. Górali 6, od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 🟤🟤 🟠 Przy zamawianiu bez rejestracji, książki z koszyka są czyszczone po 24 gdz. 🟠




	

TRADYCJE KULINARNE JAPONII

Wydanie z 2006 r.

Wydawnictwo: Hanami
Miejsce i rok: Warszawa 2006
Wydanie: brak informacji

Cena: 15.00 PLN



Oprawa:
miękka bez obwoluty
Ilość stron:
176
Format:
126 x 196 mm
ISBN:
9788360740002
Stan:

bardzo dobry, okładka z minimalnymi otarciami i przygięciami rogów


Dodatkowe informacje:

  • Od kiedy Japończycy jadają sushi?
  • Czy gospodarzowi wypada samemu napełnić kieliszek alkoholem?
  • Czy ryż jest podstawowym pożywieniem Japończyków?
  • Kiedy w Japonii pojawiły się pierwsze restauracje - wcześniej czy później niż we Francji?
  • Jakiej potrawy nigdy nie spróbuje cesarz?
  • Z czego w Kraju Kwitnącej Wiśni przygotowuje się desery i słodycze?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie Państwo w tej książce - pierwszej w Polsce publikacji poświęconej japońskiej kulturze żywieniowej.

[Hanami, 2006]

Oferta

"TRADYCJE KULINARNE JAPONII" Tomaszewska-Bolałek, Magdalena

jest dostępna w naszym antykwariacie.
Zamówienia można składać przez stronę www lub na miejscu: os. Górali 6 (za winklem kina Sfinks), Kraków - stara część Nowej Huty
© Copyrights by Nowy Wspaniały Świat 2008 - 2024
design & hosting: giza.lap.pl
2.0 | Wykonanie trwało: 0.237 sek.